14 januari 2011

Tvillingregistret

Har blivit kontaktad av Svenska Tvillingregistret inför en ny satsning med djupintervjuer till föräldrar till tvillingpar. Jag undrar bara vilka tvillingar de menar. Brevet är adresserat till "Till målsman för tvillingarna".

Tvilling 1 th och tvilling 2 tv i bild...
Jag får nog ta och höra med dem...

5 kommentarer:

 1. Har du mer än ett tvillingpar? Kan inte vara möjligt. Jag har ett tvillingpar och det har då räckt mer än väl genom åren;)
  Har också blivit kontaktad av tvillingregistret. Senast för ett år sedan. De hör av sig lite nu och då med nya uppgifter/frågor.

  SvaraRadera
 2. vad är tvillingregistret? har ni registrerat era tvillingar? jag har i alla fall inte blivit kontaktad.

  SvaraRadera
 3. Tvillingregistret är något som Karolinska Institutet håller i. De samlar uppgifter om en- och tvåäggstvillingar i forskningssyfte.

  SvaraRadera
 4. Alltid spännande sånt där när man liksom inte håller sig inom förväntade ramar... Nu har det kanske blivit lite bättre, men länge har mitt svar att jag bor i ett hus ute på landet tillsammans med min familj tolkats som att jag bor hemma hos mamma och pappa på min hemgård... ;-)

  SvaraRadera
 5. Min mamma har en tvilling och hon får då och då en bibba från tvillingregistret :-) Klart att dina tvillingar ska vara med. Du får be dem skicka en till uppsättning blanketter så det räcker till alla :tumup:

  SvaraRadera