23 december 2010

Julpyssel

En spännande dag med klassisk sista-minuten-shopping. Jag vägrar sådant i år men maken, som jobbat in i det sista, fick lov att trängas med alla andra på stan. Att moster kom blev förståss succé och fullt med spring.
Sisu räknar dagar i "sova" och fick igår veta att det var två sådana kvar till julafton. Så med endast en kvar idag försökta han få gå och lägga sig från klockan tre på eftermiddagen. De två äldsta var av en annan åsikt och mer uppspelt stämning. Ett tag såg det ut som vi aldrig skulle få dem i säng.
Till slut tar julväntan ändå ut sin rätt och redan vid 21.30 fann jag mig själv helt ensam kvar som vaken.
Kylan börjar krypa inpå... dags att byta till energiglasfönster kanske? ;-)Helt klar med julpyntet är jag faktiskt inte, den sena timmen till trots. Jag får skylla på att julgardinerna, med tillhörande gardinstänger inte kom förrän eftermiddagen idag. Och med en bebis med kindtand på G så var det mest till att bära, bära, bära.  
Det gör dock ingenting, för i år går julen i "vad vi hinner med och fortfarande må bra"-tecknet. Jag tänker inte stressa en massa måsten. Brottsplatsen, nu med en julduk och lite pynt från barnen. Mer städat än såhär blir det inte. ^^
Ja, när man inte har någon att dela sina tankar med för stunden så hinner man till och med pynta bloggen lite. :-)

2 kommentarer:

  1. Det är fint när man börjar få fason på saker och ting - får vi bara behålla vattnet rinnande så blir detta en fin jul! :-)

    God jul till er alla!

    SvaraRadera
  2. *s* Så pass! Då håller jag tummarna för er!!! Tio mil härifrån hade det frusit iaf.

    Och du! Det var visst mer i påsen... <3

    SvaraRadera