18 december 2010

Ibland trillar man dit (tävling)

Jag vet inte varför jag fastnat för denna blogg. Men det är något med den som gör mig glad, och glad är något jag behöver få vara ibland.
Kanske är det allt glitter och glam som får en att drömma sig till något annat, kanske är det ett uttryck för fyrtioårskrisen, kanske är det för den humana och ödmjuka attityd bloggskrivaren tycks ha? Jag gillar den iaf och kommer förmodligen fortsätta kika in även efter alla lucköppningar.

Idag fyller en av mina bästa vänner samt min svärmor år och idag är det dags att öppna lucka 18 i adventskalendern.
Denna gång tävlas det om följande:
I lucka nummer 18 kan ni vinna ett presentkort på 500kr hos Memories For Life. En helt perfekt julklapp till någon som nyss fått barn, eller för att göra ett minne för livet för sig själv.
"Memories for Life" är specialister på framtagning av exklusiva handgjorda avgjutningar av högsta kvalitet utförda i brons (både kallgjutet och massivt), massivt kristallglas, silver eller guld.

De som vänder sig till oss för hjälp är alla från nyblivna föräldrar som vill ha avgjutningar av sina barns händer och fötter till det nyförlovade paret som vill föreviga den speciella stunden och syskonskaran som vill överraska föräldrarna på årsdagen med ett presentkort från oss.


Våra kunder anförtror oss med sina mest värdefulla minnen. De vänder sig till oss när de vill skapa sig "Memories for life" helt enkelt.


Vilka stunder vill Du föreviga?

Kika in och tävla du med!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar